Hækplanter er en fantastisk måde at indramme din ejendom på, og de kan hjælpe med at beskytte dit privatliv og forbedre æstetikken i dit hjem. Du kan vælge mellem mange typer planter for at skabe et smukt og funktionelt landskab.

Stedsegrønne planter er ideelle, da de ikke vokser i skyggen. Tornede buske er også ideelle. De mest almindelige planter, der bruges til at bygge hække, er taks, cypres, arborvitae, kristtorn, photinia og kirsebær laurbær.

Hvad skal du være opmærksom på i hækplanter?

Hvis du planlægger at plante en hæk, skal du sørge for at forberede planteområdet ved at luge planteområdet et par uger før plantning. God jord vil være fugtig og veldrænet. Du kan også tilføje en gødning med langsom frigivelse, f.eks. B. en baseret på nitrogen. Derefter skal du grave en rende mindst en fod dyb og vande planterne grundigt. En god måde at gøre denne proces lettere på er ved at bruge barkflis.

For at gøre plantningsprocessen nemmere for dig skal du først måle bredden på din nye hæk. Markering af bredden af ​​renden med flag vil undgå stress på planterne. Dernæst graver du en rende 12 tommer dyb og dækker forsigtigt rødderne med jord. Hvis hækken er større end grøften, skal du klippe et par centimeter af fra toppen. Når du har målt bredden af ​​renden, skal du grave en anden, der er omkring 50 tommer dyb.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts